Cerpen Sunda – Open

Aya urang baduy jalan-jalan ka kota, manehna ningali panto bank anu aya tulisan “OPEN”.

Pikir manehna :

Naha aya jalma nyieun OPEN gede-gede teuing ?? sagede kumaha teuing ieu jalma nu nyieun kuehna ??

Teu lila, aya urang bule rek asup ka bank, atuh si urang baduy teh nyarekan ka si bule

Ulah asup kana OPEN.. panas nyaho !!

Si bule olohok bari asup ka jero bank, teu lila kaluar urang negro..

Tuuh kan ceuk kuring oge tong asup kana OPEN, Jadi weh tutung..!!

5 thoughts on “Cerpen Sunda – Open

  1. ah, ary, kamari abdi dipangmeserkeun majalah cakakak, bodor pisan…..mangga cobian diaos…mung 12.500 rupiah, eusina cerpen, tatarucingan, sareng naskah drama.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s